Telefoonnummer 0512 34 04 40
Meubelen

Meubels Drachten

Home » Meubels Drachten

Mooie meubels in Drachten vindt u bij Slump & Bos

De prijsbewuste koper komt voor al zijn meubels naar Slump & Bos bij Drachten!

Wij hebben de mooiste meubels voor sterk concurrerende prijzen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank, relaxfauteuil, boxspring of een pvc vloer, bij Slump & Bos meubels in Drachten vindt u het altijd.

Een kleine selectie uit onze meubels Drachten:

  • Hoekbanken
  • Boxsprings
  • Facetlight gordijnen
  • Pliss√© gordijnen
  • Kurk vloeren
  • Laminaat vloeren

Alle meubels voor uw woning in Drachten

Het maakt niet uit of u nu in Drachten, Dokkum, Bergum of Rotterdam woont. Slump & Bos heeft alle meubels voor uw woning! Uw woning moet een plaats zijn waar luxe en huiselijk gevoel samen komen. Om deze sfeer te bereiken kunt u wellicht wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van uw meubels. Slump & Bos Drachten heeft deze service: wij helpen u graag op weg bij het verkrijgen van de mooiste meubels. Dus bent u op zoek naar Meubels Drachten, wilt u goede service en een vakkundig advies? Kom dan zeker eens kijken bij Slump & Bos in Drachtstercompagnie, nabij Drachten.

 Mooie locatie om te shoppen voor Meubels!

Wij hebben een zeer mooi ingerichte showroom met diverse meubels die allemaal kunt proberen, voelen of waar u zelfs even in kunt proefliggen! U vindt ons bedrijfspand aan de rand van Drachten in Drachtstercompagnie aan de Folgsterloane.

Alle Meubels worden gratis bezorgd in en buiten Drachten

Uniek aan Slump & Bos is zeker dat wij binnen een straal van maar liefst 50 kilometer alle meubels gratis bezorgen met onze eigen bezorgservice! Deze topservice vindt u tegenwoordig zelden bij een verkoper van meubels. Dit betekent dat u uw meubels kunt laten bezorgen van Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Joure maar ook in Dokkum, Holwerd, Ternaard of in Oosterwolde, Jubbega of Gorredijk! Bespaar u zelf het slepen met zware meubels, maar maak gebruik van onze gratis bezorgservice! Bent u niet tevreden met de meubels of mankeert er iets aan? Dan komt onze servicemonteur gewoon even bij u langs om de meubels in elkaar te zetten of weer mee te nemen.