Telefoonnummer 0512 34 04 40
Meubelen

Meubelzaak Drachten

Home » Meubelzaak Drachten

De mooiste meubelzaak van Drachten

Voor de volledige inrichting van uw interieur komt u naar dé meubelzaak van Drachten en Drachtstercompagnie: Slump & Bos. Wij hebben voor iedere ruimte in uw woning de mooiste meubelen van de hoogste kwaliteit. Bij dé meubelzaak van Drachten vind u ook alle stijlen in meubels; modern, klassiek, eiken hout, berken hout of in diverse kleuren! Alles kan bij Slump & Bos in Drachtstercompagnie.

Meubelzaak met stijl, pit en vooral klasse!

Iedere ruimte in uw huis zou uw eigen persoonlijkheid moeten uitstralen. Wij vinden het van groot belang dat uw keuze een geslaagde keuze is! Wij nemen graag de tijd om u te helpen bij het vinden van de beste meubelen. Wij hebben altijd veel meubels op voorraad in onze meubelzaak nabij Drachten. Daardoor kunt u altijd een keuze maken uit een groot aanbod. Onze specialiteit ligt in het vinden van meubel die passen bij u, uw woning en uw gezin. De uitstraling van uw woonruimtes zeggen dan ook veel over u als persoon. Meubels die passen bij u als persoon vindt u dan ook zeker bij de meubelzaak van Drachten en ver daarbuiten: Slump & Bos ‘Meubelzaak Drachten’.

Wat hebben we in de Meubelzaak Drachten?

In onze meubelzaak in Drachten vind u een royaal aanbod aan meubelen, hier een kleine selectie uit ons aanbod:

De Meubelzaak voor Drachten doet het wéér:

Iedere maand komen er weer mooie nieuwe aanbiedingen bij. Op dit moment is het bankstel ‘Sjors en Sjimmy’ afgeprijsd van € 1005,00 naar slechts € 775,00! Bekijk deze direct online, of in onze meubelzaak.

Ga voor kwaliteit en klasse! Kom naar Slump & Bos Meubelzaak in Drachtstercompagnie, op een steenworp afstand van Drachten