Telefoonnummer 0512 34 04 40
Meubelen

Meubelzaak Friesland

Home » Meubelzaak Friesland

Slump & Bos meubelzaak Friesland

Op zoek naar een geschikt adres voor meubelen in Friesland? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn zonder meer de betere meubelzaak in Friesland.

In onze vestiging in Drachtstercompagnie (Friesland) vindt u slaapkamer, raamdecoratie en woonkamer inrichting onder één dak. Alles wat u zoekt op het gebied van mooie, stijlvol meubilair vindt u in onze winkel aan de Folgsterloane.

Meubelzaak Friesland met ervaring!

Slump & Bos heeft vele jaren kennis en ervaring op het gebied van stijlvolle woninginrichting. Wij hebben dan ook alles in huis om u volledig van dienst te kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze bezorgservice, deze bezorgt in een straal van 50 kilometer rondom Drachtstercompagnie in Friesland volledig gratis!

Laatste trends alleen bij Meubelzaak Slump & Bos in Friesland

Wij zijn de meubelzaak uit Friesland die alle laatste trends en mode in huis hebben. Dit is slechts een van de redenen dat wij een van de betere meubelzaken zijn in Friesland. Wij kunnen namelijk ook de complete woninginrichting voor u uit handen nemen.

Kom eens kijken in onze winkel op de woonboulevard

U bent altijd welkom in onze meubelzaak. Er staat altijd een groot assortiment klaar om getest en aanschouwd te worden. U kunt ieder bed,  bank, stoel of tafel bekijken en zelfs proberen. In de meubelzaak vindt u altijd traditionele, klassieke, moderne of juiste hele strakke meubelen. Of nu op zoek bent naar een 2,5 zits, 3 zits of een grote hoekbank. Of misschien zoekt u een meubel voor naast de bank? Wij hebben altijd een gepaste oplossing staan.