Telefoonnummer 0512 34 04 40
Meubelen

Bankstellen

Home » Ons aanbod » Meubelen » Bankstellen

De mooiste bankstellen Friesland voor een scherpe prijs vindt u bij Slump en Bos

Bankstellen Friesland vindt u bij Slump en Bos. Wij bieden de mooiste bankstellen voor een scherpe prijs. Alles soorten en maten zijn te zien in onze showroom. Wat u ook zoekt, wij kunnen het u bieden!

Vanaf € 250,- bieden wij bankstellen voor jong en oud. Of u nou leer, stof, groot of klein wilt. Wij hebben altijd wat u zoekt.

Klassieke bankstellen Friesland

Klassieke bankstellen zijn bij ons van DN Design. Dit merk maakt van oudsher klassieke eiken meubelen. Sinds kort zijn ook gestoffeerde modellen van DN Design verkrijgbaar. De materialen die worden gebruikt zijn eerste kwaliteit stof en/of leer. De meubelen kunnen in alle gewenste kleuren hout en leer geleverd worden. Voor senioren zijn er van Dit merk zeer geschikt meubelen verkrijgbaar. Voor deze doelgroep hebben alle bankstellen interieurvering en de fauteuils zijn alle voorzien van verstelbare zittingen.

Hoek-bankstellen Friesland

Bij Slump en Bos staan de mooiste hoek-bankstellen voor in uw woonkamer. Een hoek-bankstel levert optimaal comfort en zitruimte op. Het creëert een eenheid en veel sfeer in uw zithoek. Op de afbeelding ziet u een hoek-bankstel van Barbuda. Dit bankstel is verkrijgbaar in vele soorten, maten, kleuren en materialen.

Fauteuils Friesland

Uiteraard zijn er vele banken waar een fauteuil bij hoort. Daarom vindt in onze showroom ook vele fauteuils. Heerlijke stoelen om in te zitten met vele mogelijkheden voor een optimaal comfort.

Bekijk de voorbeelden van onze bankstellen en fauteuils.

Hoek-bankstellen Friesland    Relax fauteuils Friesland

Wilt u meer informatie over onze bankstellen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.