Telefoonnummer 0512 34 04 40
buitenzonwering 1.jpg

Buitenzonwering

Home » Ons aanbod » Raam decoratie » Buitenzonwering

Buitenzonwering van Slump en Bos

 

Naar binnen schijnend zonlicht kan de temperatuur onaangenaam hoog op laten lopen. De buiten zonwering van Slump en Bos houdt de zon doeltreffend buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.

Daarom bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment buiten zonwering aan met een moderne vormgeving. Voor al uw ramen en gevels hebben wij een passende oplossing.

Een screen is een vlakhangende zonwering. Screens werken ongeveer hetzelfde als een rolluik. Het doek glijdt tussen de twee geleiders naar beneden.Screens voorkomen grote temperatuur-stijgingen en hinderlijke schitteringen bij sterke lichtinval. Dat zijn voordelen die toepassing van screens in woonhuizen steeds populairder maken. Kiezen voor screens is enerzijds een kwestie van smaak anderzijds een prima oplossing met een moderne effectieve zonwering. Binnen is het dus altijd aangenaam koel en heerst de schaduw. Door toepassing van glasvezeldoek wordt warmte en zonlicht tot 88% gereflecteerd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Door de verticale montage is het ook bijzonder effectief bij een laagstaande zon, bovendien blijft een vrije doorloop langs uw raam mogelijk.Het transparante screendoek belemmert de inkijk naar binnen, maar het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van gekozen kleur en situatie, behouden.

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele gebouwen maar ook in moderne gebouwen komen ze goed tot hun recht.Slump en Bos bied zijn Markiezen in het aluminium of hout en natuurlijk in veel verschillende kleuren. Aluminium markiezen zijn minder onderhoudsgevoelig. Door gebruik van robuuste materialen en de fraai vormgegeven omkasting hebben de aluminium markiezen een uitstraling welke die van traditionele houten markiezen benadert. Door de dichte zijkanten vormen markiezen de perfecte zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort.

 

Een zonnescherm ofwel knikarmscherm of knikarm zonnescherm geven voluit ruimte. Dit type zonnescherm is speciaal ontwikkeld als terrasoverkapping. Vanwege de flauwe helling is de loopruimte onder het scherm onbeperkt!
Een knikarm zonnescherm is het meest gevoelig voor wind, en vraagt dus om een zeer solide frame. De ophangpunten bevinden zich aan de zijconsolen om zo een optimale verdeling van krachten te garanderen bij montage aan de wand. Bij de montage van het zonneschermen aan bijvoorbeeld een serre of uitbouw adviseren wij het gebruik van verlengde kapstScreens zijn een ideale vorm vaeunen.

 

De uitvalschermen van Slump en Bos beschermen tegen fel zonlicht en hoge temperaturen. Door de variabele uitvalshoek kan het scherm aan elke specifieke situatie worden aangepast. Om de zijwaartse lichtinval te minimaliseren is het raadzaam het scherm 50 tot 100 cm breder dan het kozijn te laten maken.
We bieden een prijsgunstige oplossing voor uw woning of voor uw bedrijf.