Telefoonnummer 0512 34 04 40
duette w.jpg

Duette Gordijnen

Home » Ons aanbod » Raam decoratie » Duette Gordijnen

Duette gordijnen

Een duette gordijn is bijna gelijk aan een plisse gordijn. De duette heeft een soort honingraatstructuur. De structuur van luchtkussentjes zorgt voor een effectieve barrière tegen warmte en kou. Zo kan de overdracht van warmte tot wel 48% gereduceerd worden.

Het is een zeer veelzijdig product met vele toepassingsmogelijkheden. Zo zijn er stoffen met een reflecterende laag voor een optimale licht- en warmteregeling. De collectie bevat ook stoffen die een vuilafstotende laag hebben. De collectie bied een breed assortiment kleuren van transparante tot en met verduisterende stoffen.

Er zijn vele mogelijkheden in de uitvoering van de duette. De systemen kunnen ook geleverd worden in speciale vormen zoals driehoeken om lastige raamsituaties toch te kunnen bekleden. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor de praktische top-down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met een optimale lichtinval. U kunt ook nog kiezen voor het 2 in 1 stofpakket. Met dit model heeft u de mogelijkheid om 2 doeksoorten te gebruiken op 1 systeem. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag en nachtsituatie creëren door een transparante en een verduisterende stof te kiezen. Een ideaal product voor slaapkamers.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in stoffen persoonlijk met u bespreken.

Standaard bediend u de duette gordijnen met een koord of kettingbediening. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening.Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.