Telefoonnummer 0512 34 04 40
facetlight.png

Facetlight gordijnen

Home » Ons aanbod » Raam decoratie » Facetlight gordijnen

De collectie Facetlight van Slump en Bos is zeer uitgebreid en gebaseerd op de nieuwste trends voor uw interieur.

Voor elke stijl of sfeer heeft Slump en Bos een ruime keuze en mogelijkheden, ongeacht de toepassing of dit een werkplek, living of slaapvertrek moet zijn.

Collectie
Dit unieke product heeft zoveel eigenschappen in zich! Het is een luxe rolgordijn met een gedeeltelijk transparante en semi-transparante stof dat voor elkaar hangt, dat op ieder gewenste lichtinval te regelen is. Door haar transparante karakter heeft het ook iets weg vitragegordijnen maar dan met een strak en visueel effect. Facelight gordijnen zijn gemaakt van brede horizontale banen stof, die door een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar langs geschoven kunnen worden van boven naar beneden en vice versa. de collectie bied een ruime keuze aan uni en structuur stoffen in diverse kleurinstellingen.

De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale brede transparante en semi-transparante stof. Hierdoor krijgt u een speels effect van licht, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting. De collectie is toepasbaar voor ieder interieur, of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is!

Toepasbaar
Facelight gordijnen zijn voor iedere rechte-raam-situatie toepasbaar. Dit elegante product is heel goed zonder overgordijnen te plaatsen in uw interieur.

Uitvoering
De Facetlight gordijnen zijn te verkrijgen in 2 modellen. Model A word uitgevoerd met een ronde cassette, die leverbaar is in de kleuren, wit, aluminium en crème. Model B wordt uitgevoerd met een montageprofiel, dat leverbaar is in de kleuren, wit, aluminium en zwart. Zwart montageprofiel wordt geleverd met aluminium kleur onderlijst.

Bediening
Facetlight gordijnen worden standaard met ketting bediening uitgevoerd.