Telefoonnummer 0512 34 04 40
slump & bos meubelen slaapkamer

Slaapkamers

Home » Ons aanbod » Slaapkamers

De mooiste slaapkamer van heel Friesland? Deze vindt u bij Slump & Bos

In onze showroom vindt u een complete afdeling met alle soorten slaapkamers. Uw slaapkamer is een plaats waar rust en comfort van groot belang zijn. Laat u daarom door ons adviseren, want wij zijn de specialist voor uw slaapkamer.

Diverse bedden en boxsprings

Alles soorten bedden en boxsprings vindt u bij ons in de showroom. Geen mens is gelijk en daarom heeft iedereen een andere voorkeur wat betreft een bed. Daarom nodigen wij u van harte uit om te komen kijken en uiteraard testen. In onze speciale testhoek kijken wij samen met u naar de beste combinatie van ledikant en matras.

Speciaal voor uw slaapcomfort bieden wij u nu een complete lijn aan van geselecteerde dekbedden en hoofdkussens, die u herkent aan ons eigen huisselectie-label.

Bekijk meer informatie over ons advies aan u omtrent uw matrassen.

Bekijk onze afbeeldingen voor een impressie van alle mogelijkheden:

Boxsprings

In beddenland is het woord boxspring een begrip. Wie het ultieme slaapcomfort wil neemt een boxspring.

De voordelen van een boxspring:

  • Comfortabel
  • Geen rugklachten meer
  • Ononderbroken nachtrust
  • Lange levensduur

Extra benodigdheden voor uw slaapkamer

Uiteraard is een bed niet het enige wat in slaapkamer thuis hoort. denkt u ook eens aan bijpassen nachtkastjes, kledingkasten, etc. Natuurlijk bieden wij van Slump & Bos u een totaal assortiment aan meubelen en bedden voor uw slaapkamer. Kom langs en bekijk al uw mogelijkheden.

Meer informatie over onze slaapkamer meubelen

Heeft u vragen of opmerkingen wat betreft onze slaapkamer meubelen en bedden? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.