Telefoonnummer 0512 34 04 40
Meubelen

Matrassen

Home » Ons aanbod » Slaapkamers » Matrassen


Een goede matras moet uw lichaam gelijkmatig ondersteunen, zodat de wervelkolom ook ’s nachts de natuurlijke S-curve behoudt en u ontspannen en uitgerust de dag kunt beginnen. Alle Eastborn matrassen zijn ontwikkeld met deze doelstelling voor ogen.

Binnen de Slump en Bos collectie heeft u de keuze uit 3 matras series:

  1. De TempSmart® collectie. Grote keuze uit verschillende ligcomforts. Nagenoeg alle matrassen zijn even hoog, U kunt dus een ander type matras kiezen dan uw partner en toch deze beide matrassen prima in één ledikant gebruiken. De TempSmart® matrassen zijn voorzien van TempSmart® materialen welke helpen om uw lichaamstemperatuur meer constant te houden tijdens uw slaap.
  2. PerfectAdjust collectie. Deze matrassen zijn geschikt voor iedereen dankzij de speciale pocketvering opbouw van hoge en lage veren. Of u nu gecontoured bent of juist wat rechter van postuur. Licht van gewicht of volslank. Binnen deze collectie vindt u altijd een matras dat bij u past! Van hoes tot ambachtelijk genopt en gestoffeerd. Zelfs in meubelstof of echt leder te verkrijgen, om te combineren met een comfortabele topdekmatras .
  3. Xanté collectie. Een ruime keuze in matrassen in een aantrekkelijk prijssegment. De Xanté matrassen zijn voorzien van Sensity®, voor een schoon en fris bed.
  4. Overige matrassen. Dit zijn de matrassen die niet in één collectie zijn samen te voegen omdat deze matrassen elke een specifieke eigenschap hebben. Of het nu de scherpe prijs kwaliteitverhouding is, de uitvoering of de materialen die gebruikt worden.
    Stuk voor stuk prima matrassen, voor een uitstekende prijs!

Uw persoonlijke voorkeur, uw budget, uw lichaamslengte en –gewicht en uw slaaphouding bepalen de uiteindelijke keuze. Kom naar Slump en Bos en laat u adviseren!