Telefoonnummer 0512 34 04 40
slump & bos meubelen vloeren

Vloerbedekking

Home » Ons aanbod » Vloerbedekking

 De mooiste vloeren van Friesland vindt u bij Slump & Bos

Een nieuwe vloer is bijna altijd een behoorlijke investering en de perfecte vloer is voor iedereen anders. De uiteindelijke keuze is meestal een afweging  tussen praktisch en mooi, echt of imitatie en daaraan een prijskaartje.

Onze showroom

In onze showroom vindt u alle soorten vloeren. Verschillende materialen, prijzen en kleuren. Alles wat u zoekt is bij ons te vinden. Het loont zeker de moeite eens langs te komen voor de diverse mogelijkheden. Om meer te weten te komen over vloeren en hun specifieke kenmerken.

Trend voor uw vloer

Omdat het nu eenmaal zo hoorde had elke ruimte traditioneel gezien zijn eigen voorbestemde vloerbedekking. Tegels voor de badkamer, een zeiltje voor de keuken, tapijt in de huiskamer et cetera. Door nieuwe technieken als vloerverwarming, geluidsdempende ondervloeren kan een vloer tegenwoordig doorgetrokken worden door het hele huis. Zo’n uniforme vloer ‘smeedt’ de ruimtes aan elkaar en creëert rust, ruimte en eenheid.

De vloer voor uw Slaapkamer

Een plaats waar luxe en zachtheid samen komen. Dat is de slaapkamer. Om de gewenste kalme sfeer te bereiken is een behaaglijke vloer alvast een goed begin.

Waar moet een slaapkamervloer aan voldoen? Geluidsdemping, warme voeten,allergiegevoelig of niet, dit zijn allemaal overwegingen om rekening mee te houden. Misschien ligt een tapijt wel het meest voor de hand en dan natuurlijk
het liefst wel lekker hoogpolig. Bij Slump & Bos bent u aan het juiste adres voor een goed en vakkundig advies.

Een impressie van onze vloeren:

Meer informatie over onze vloeren

Alle soorten en maten vindt u bij ons in de showroom. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u gerust contact opnemen en wij helpen u graag verder.