Telefoonnummer 0512 34 04 40
laminaat.jpg

Laminaat

Home » Ons aanbod » Vloerbedekking » Laminaat

 

Laminaat

Wij hebben diverse merken Laminaat zoals:

Laminaat heeft zich allang geëmancipeerd van zijn natuurlijke voorgangers parket en massieve houten vloeren – niet in het minst door zijn hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor het ook geschikt is voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes. Vandaag de dag wordt laminaat meer dan ooit naar waarde geschat en geldt het als een evenwaardig alternatief voor echte houtvloeren. Laminaat van Parador krijgt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. Door onze grote ervaring met hout en met de modernste technische know-how zijn wij in staat om authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te produceren en ook andere klassieke materialen zoals steen of beton natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Bovendien openen wij met fantasievolle grafische motieven en met decors van beroemde internationale designers fascinerende nieuwe inrichtingsmogelijkheden.

Voor Perspective laminaat heeft Quick-Step zich helemaal laten inspireren door de natuur. Met veel gevoel voor detail en variatie worden zuivere houtpatronen in de plankenvloer tot leven gebracht. De v-groeven hebben een grandioos verruimend effect op je interieur.
De warme, gezellige uitstraling versterkt de look en gevoel van een massieve, uitgestrekte plankenvloer. Perspective laminaat garandeert je een járenlange, onberispelijke kwaliteit. Deze 9,5 mm dikke vloer zorgt bovendien voor het geluid en gevoel van een echte massieve plankenvloer.

Balterio wil klanten een laminaatvloer aanbieden die hen de kans geeft te genieten van het leven met stijlvolle decoren en afwerkingen, hoge kwaliteit en een makkelijke installatie en onderhoud. Laminaatvloeren van Balterio staan voor stijl, kwaliteit en eenvoud. Het wijde aanbod aan aantrekkelijke laminaatvloeren volgt de trends van de markt. De decoren en afwerkingen worden constant aangepast aan de hedendaagse interieurtrends betreffende laminaat