Telefoonnummer 0512 34 04 40
Meubelen

Tapijt Friesland

Home » Tapijt Friesland

Slump & Bos is de tapijt leverancier van Friesland.
In onze showroom in Drachtstercompagnie (nabij Drachten in Friesland) treft u een groot overzicht aan van de mogelijkheden.

Ontdek het plezier en gemak van tapijt!
Met tapijt creëer je de mooiste ruimtes. Voor elke sfeer is er wel een tapijt. Naast de warme uitstraling van tapijt zijn er ontelbaar veel voordelen:

Enkele voordelen van tapijt:

  • Zacht voor de oren
  • Bespaart energie

Gunstig effect van tapijt

Knellende schoenen of lang moeten staan, geven al gauw klachten als rug-, nek- en hoofdpijn. Veel orthopedisten adviseren mensen met rugklachten om zoveel mogelijk blootvoets te lopen. Een zacht, warm tapijt maakt het lopen op blote voeten heel comfortabel.
De verende eigenschappen maken tapijt bijzonder geschikt als vloerbedekking voor mensen met gewrichtsaandoeningen zoals reuma. Bovendien zorgt de warmte-isolerende werking van tapijt er voor dat de laatste voorjaars- of de eerste herfstkou niet meer optrekt ‘tot in de botten’.

tapijt Friesland

Slump en Bos is uw specialist op het gebied van tapijt in Friesland.

Wij leveren tapijt in heel Friesland. Wij hebben eigen mensen in dienst die al jaren ervaring hebben in het leggen van tapijt.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave of kom langs in onze showroom!

Meer weten over tapijt in Friesland? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u weten of tapijt bij u past en welke voordelen het te bieden heeft. Of bent u op zoek naar informatie over het onderhoud ervan. Laat u u bij ons informeren of kijk eens op de website van een van onze leveranciers