Telefoonnummer 0512 34 04 40
Meubelen

Woninginrichting Friesland

Home » Woninginrichting Friesland

Alle stijlen woninginrichting op slechts 1 locatie in Friesland? Dat kan écht, bij Slump & Bos woninginrichting in Drachtstercompagnie. Deze plaats ligt op 5 minuten afstand van Drachten (Friesland).

Er zijn ontelbare methoden en stijlen om je woning op nieuw in te richten. Het kan daarom een uitkomst zijn dat u alle deze stijlen op een locatie kunt zien en proberen. Maar er is meer dan alleen de verschillende stijlen woninginrichting te bekijken. U kunt ook bij Slump & Bos terecht voor een gedegen advies voor uw woninginrichting. Dus heeft u een woning in Friesland en wilt u advies over woninginrichting? Kom dan zeker eens langs in Drachtstercompagnie.

Specialist in Woninginrichting Friesland

Slump & Bos heeft exclusieve meubels die nergens anders verkrijgbaar zijn. Dit maakt ons tot de specialist op het gebied van woninginrichting in Friesland. Luxe woonkamers gevuld met exclusieve meubels maar wel voor scherpe prijzen? Het lijkt onwerkelijk, maar bij Slump & Bos woninginrichting kan het echt. Of het nu gaat om nieuwe bank, nieuwe boxspring of gordijnen voor uw woonkamer, wij leveren de complete inrichting voor uw woning in Friesland.

Een klein deel van ons assortiment:

  • Ledikanten
  • Kasten
  • Dressoirs
  • Eiken houten meubels
  • Hoekbanken
  • Eethoeken

Woninginrichting, doe het goed of niet!

Uw woning inrichten is niet iets wat u regelmatig doet. Daarom is het belangrijk dat u de juiste meubels kiest, meubels waar u nog jaren zonder omkijken plezier van kunt hebben. Er zijn tegenwoordig vele aanbieders op de markt die alleen meubels verkopen gericht op een zo laag mogelijk prijs. Deze meubels zijn vaak van zeer lichte materialen gemaakt: lichte veren, slechte vulling en dunne stoffen. Ons advies is daarom: koop het direct goed. Dan zult er jaren lang plezier van hebben.

Woninginrichting Friesland heeft het allemaal

U kunt bij ons voor de deur parkeren, u heeft daar alle ruimte om uw spullen in te laden. Mocht u grote meubels hebben aangeschaft? Dan brengen wij deze gratis bij u thuis in Friesland! Dat is de topservice van Slump & Bos woninginrichting!